Υλικό απο την δολοφονική βία των μπάτσων στη γενική απεργία 28-29/6

Υλικό απο την δολοφονική βία των μπάτσων στη γενική απεργία 28-29/6

βοηθήστε στην έρευνα σχετικά με την υλική βιωσιμότητα μιας κομμούνας σήμερα

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011

”ΗΤΑΝ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ-ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΥΕΝΕΔ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΆΤΟΡΑ”!


Το βίντεο είναι από την προχθεσινοβραδυνη (Σάββατο 11 Ιουνίου 2011) εκπομπή του Στέφανου Χίου στο κανάλι “Κόντρα”: Ο 54χρόνος πρώην Αρχηγός της ΟΝΝΕΔ (1984-85) Μάνος Μανωλάκος δίνει πραγματικό ρεσιτάλ, αποκαλύπτοντας το ποιόν του Αρχηγού του Λάος Γιώργου Καρατζαφέρη… Ο φαρμακοποιός στο επάγγελμα, Μάνος Μανωλάκος, υπήρξε στέλεχος του Λάος ένα φεγγάρι και ξέρει από πρώτο χέρι τα πράγματα. Το κυριότερο που αποκαλύπτει σε αυτό το συλλεκτικό βίντεο ο Μάνος ο Μανωλάκος είναι το εξής (0:23 του βίντεο) που αγνοούν όλοι:
Ο Καρατζαφέρης ήταν παντελώς άφραγκος (0:41 του βίντεο) μέχρι το 1993 που μπήκε στην πολιτική και πλούτισε αιφνιδίως!.. Και για να βγάλει ένα μεροκάματο να συντηρήσει την γυναίκα του, πήγαινε στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ και παρακαλούσε τον Μανωλάκο και τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, να τον φωνάζουν όποτε γινόντουσαν επεισόδια με τον Αρκουδέα, για να τα τραβάει με την κάμερα και να πουλάει κασέτες της Τίβί-Πρέςς!

Προσέξτε επίσης την αποκάλυψη που κάνει ο Μανωλάκος στο 0:45 του βίντεο, για το πώς έκανε τις κομπίνες με τις διαφημίσεις ο μεγάλος διαφημιστής Γιώργος Καρατζαφέρης. Επίσης, στο 2:35 του βίντεο, ο Μανωλάκος αποκαλύπτει αυτό που ελάχιστοι γνωρίζουν: Ο δημοκράταρος σημερινός Αρχηγός του Λάος υπήρξε επί χρόνια το αγαπημένο παιδί της Δέσποινας Παπαδοπούλου, η οποία τον είχε διορίσει (μαζί με τον αδελφό του τον Σπύρο) και στην χουντική ΥΕΝΕΔ να κάνει εκπομπές με το άλλο αγαπημένο παιδί της 21ης Απριλίου, Νίκο Μαστοράκη!
Η αλήθεια πάντως είναι πως … … …  οι “μπίζνες” του Καρατζαφέρη είχαν αρχίσει νωρίτερα,όταν τη δεκαετία του ’60 πήγαινε στην Τρούμπα και είχε περίεργα…πάρε-δώσε με τους Αμερικανούς ναύτες του Έκτου Στόλου!

Την δεκαετία του ’70 ίδρυσε τα περίφημα “πρακτορεία μοντέλων”,ενώ σίγουρα η χοντρή κονόμα έγινε όχι με την Tv-Press,αλλά κατά την περίοδο διακυβέρνησης Μητσοτάκη (1990-’93),οπότε το…μεροκάματο με διάφορες “υποθέσεις” έβγαινε πολύ εύκολα!
ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΕΠΙΜΟΝΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Λάος ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ!!!

Ακούστε εδώ τις καταγγελίες για τις “πατριωτικοχριστιανικές” μπίζνες του Καρατζαφέρη τη δεκαετία του ’70:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου